preloader
Labformulier 4

What We Do

Wij begeleiden jou op weg naar je ultieme gezondheid vanuit een holistische visie op basis van labonderzoek zodat jij de gezondste versie van jezelf kunt worden en het maximale uit jouw leven kunt halen!

Contact
 • Persoonijke begeleiding door specialist
 • Betrouwbaar inzicht via labonderzoek
 • Behandeling vanuit holistische visie

What We Offer

 • RESET & RECHARGE GUIDE

  Wil je goed voor jezelf zorgen, je fit voelen, het maximale uit het leven halen en vooral eerst eens even laagdrempelig beginnen? Dan is onze Reset & Recharge guide iets voor jou! Met dit E-book helpen we je bij het doorbreken van ongezonde patronen en het neerzetten van een gezonde basis zodat jij die fitte en energieke versie van jezelf kunt worden. Duurzaam en bewezen! Want met meer dan 10 jaar praktijkervaring weten wij inmiddels maar al te goed wat wel én wat niet werkt. Deze guide is een tijdsloos naslagwerk boordevol tips, 'health-hacks', fijne lijstjes en gezonde recepten!

  RESET & RECHARGE GUIDE
 • BASIS TRAJECT

  Ben jij er klaar voor om jouw gezondheid te optimaliseren of wil je een eerste stap zetten richting gezondheidsoptimalisatie omdat je (lichte) klachten rondom jouw spijsvertering, weerstand, energieniveau of hormonen ervaart? Dan is ons Basis traject iets voor jou! In dit traject werken we gericht aan jouw voedingspatroon en leefstijl. Ook kom je erachter welke supplementen voor jou van waarde zijn. Alles op basis van labonderzoek zodat we jou vanuit helderheid kunnen ondersteunen. Dit traject is ook passend als voorfase op ons Diepte traject.

  MEER INFORMATIE
 • DIEPTE TRAJECT

  Ervaar je langdurige klachten (zoals maag-darmproblemen, hormonale klachten, eczeem, migraine, allergieën, burn-outklachten, huidklachten, chronische vermoeidheid...)? Heb je van alles geprobeerd, heb je er genoeg van om van het kastje naar de muur gestuurd te worden en ben je klaar voor een duurzame oplossing? Dan is ons Diepte traject iets voor jou. In dit traject gaan we 'all in'! We zetten uitgebreid lab onderzoek in en bieden intensieve ondersteuning zodat jij eindelijk van je klachten afkomt en weer kunt genieten van het leven.

  MEER INFORMATIE

What Others Say

Linda Tol

Ik kwam bij Klaever Health ivm mijn zwangerschapswens. Ik had na het verwijderen van mijn spiraal al 1,5 jaar geen cyclus. Ik leefde een turbulent leven, had darmklachten en was hormonaal uit balans.

Ik begon een traject en kreeg veel inzicht in mijn lichaam door de onderzoeken en de persoonlijke begeleiding. Met supplementen, speciale thee, voedingsadvies en verschillende leefstijl aanpassingen kwam de balans terug in mijn systeem.

Tegen het advies van het ziekenhuis in heb ik mijn lichaam vol vertrouwen de tijd gegeven om natuurlijk zwanger te worden. En dat gebeurde. Wat een geschenk. ik ben Klaever Health eeuwig dankbaar!

Charlie

Ik liep al jaren met hevige migraine klachten en heb er van alles aan gedaan om er vanaf te komen. Ik klopte bij Klaever Health aan als een soort laatste poging. Door de onderzoeken kwam ik erachter dat ik verschillende hevige intoleranties had. Hier heb ik mijn voedingspatroon op aangepast.

Daarnaast was er sprake van een sterke hormonale disbalans welke zijn oorsprong vond in m’n darmen. Ik heb geleerd dat de darmen een enorme impact hebben op de hormoonhuishouding en eigenlijk op je algehele gezondheid.

Ik ben gedurende 6 maanden onder behandeling geweest. Ik ben eindelijk weer de oude en heb mijn kwaliteit van leven terug!

Marleen

Ik had erg veel darmklachten. Als ik op pad ging moest ik altijd weten of er een toilet was. Ik raakte in een sociaal isolement en voelde me mentaal donker. Het zoveelste onderzoek in het ziekenhuis waar niks uit kwam was de druppel. Ik nam contact op met Klaever Health en ben het therapeutisch traject gestart.

Ik kwam er dankzij onderzoeken achter dat er o.a. een flinke ontsteking in mijn darmen zat en er een probleem was met de aanmaak van neurotransmitters. Ik ben aan de slag gegaan met suppletie, voedingsadvies en het terugvinden van mijn vertrouwen.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik me eindelijk weer fit voel. Fysiek en mentaal!

Meet The Team

Stefanie
Stefanie
Oprichtster

Sylvia
Sylvia
Therapeut Diepte traject

Noor
Noor
Therapeut Basis & Diepte traject

Nova
Nova
Therapeut Basis traject

Candy
Candy
Support

square.jpg

Klaever Health Reset & Recharge Guide

Wil je goed voor jezelf zorgen, je fit voelen en het maximale uit het leven halen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is onze Reset & Recharge guide iets voor jou!

Start here!

"SYMPTOMS ARE NOT ENEMIES TO BE DESTROYED... THEY ARE SACRED MESSENGERS WHO ENCOURAGE US TO TAKE BETTER CARE OF OURSELVES."

About 

Mijn naam is Stefanie Klaver, oprichtster van Klaever Health. Zo ver als mijn herinnering gaat heb ik altijd een fascinatie voor gezondheid gehad. En dan met name hoe ik andere mensen zo goed mogelijk zou kunnen ondersteunen in het proces van gezondheidsoptimalisatie. In 2016 opende ik mijn eigen 'health centre' aan de Rozengracht in Amsterdam en daarmee was Klaever Health geboren. 

Sinds 2020 hebben we een switch gemaakt naar een volledig online 'health concept'. 

Dankzij deze switch is ons bereik enorm gegroeid. Wij hebben inmiddels 100-en cliënten vanuit het hele land (en ver daarbuiten) blijvend van hun gezondheidsklachten af kunnen helpen. Clienten die vaak al jaren met klachten hebben gelopen waarvoor wij in veel gevallen een laatste hoop zijn. 

Ik ben elke dag weer dankbaar dat we zoveel mensen de regie over hun eigen gezondheid, en daarmee het vertrouwen in hun eigen lichaam, terug hebben mogen geven. 

Plan vrijblijvende kennismaking in
Stefanie Klaver